Zonnepanelen reinigen Zwijndrecht

Zonnepanelen reinigen bij DAS Schoonmaak

Zonnepanelen reinigen in Zwijndrecht? De zelfreinigende coating zorgt ervoor dat het meeste vuil wordt verwijderd, maar ze zullen niet helemaal schoongemaakt worden door de regen. Wanneer uw zonnepanelen toch vuil zijn, produceert het minder zonne-energie, oftewel: rendement gaat omlaag. Kies er daarom voor om uw zonnepanelen regelmatig te reinigen. Bij DAS Schoonmaak in Zwijndrecht is het reinigen van uw zonnepanelen zo geregeld.

Waarom uw zonnepanelen reinigen?

Het is van belang om uw zonnepanelen regelmatig te reinigen, om je rendement te behouden en zodat je zonnepanelen langer mee gaan. Het vuil zorgt er namelijk voor dat de zonnepanelen minder effectief worden. Zonnepanelen zijn vaak moeilijk te bereiken, daarom kan het fijn zijn om de reiniging uit te besteden aan specialisten. Ze worden dan niet alleen schoongemaakt, maar zullen ook geïnspecteerd worden op eventuele defecten. Onze specialisten in Zwijndrecht weten ook precies welke schoonmaakspullen juist zijn, zodat de panelen niet beschadigen.

Hoe worden de zonnepanelen gereinigd?

Bij DAS Schoonmaak in Zwijndrecht beschikken onze medewerkers over de juiste middelen om zonnepanelen op moeilijk bereikbare plekken te reinigen. Wij beschikken bijvoorbeeld over een stelling of een hoogtewerker. Het water waarmee de panelen worden schoongemaakt is gezuiverd water. Ten eerste hecht vuil beter aan gezuiverd water en er blijft geen kalk achter, omdat de kalk uit het water is verwijderd. Ook vormen er geen strepen met de schoonmaak en het is milieuvriendelijk.

Kies voor DAS Schoonmaak

De kosten die verbonden zijn aan het reinigen van zonnepanelen staat altijd in verhouding met de kwaliteit. Uiteindelijk zal elke euro die u aan ons spendeert, meer opleveren aan rendement. Schoonmaak en onderhoud van zonnepanelen vergt veel kennis en handigheid. Vermijdt daarom risico’s en kies er daarom voor om uw Zonnepanelen te laten reinigen bij DAS Schoonmaak in en rond Zwijndrecht. Neem snel contact met ons op.

Zonnepanelen reinigen [pb-city]

Direct Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)