telescoop-glasbewassing

Telescoop glasbewassing in Hardinxveld-Giessendam

Telescoop glasbewassing brengt alles binnen handbereik. Nooit meer dat gesleep met ladders, maar al uw ramen tot 12 meter hoogte vanaf de grond schoonmaken. Maak uw ramen op een veilige manier schoon in, het is niet alleen veilig maar u bespaard ook nog is geld. Met telescoop glasbewassing in Hardinxveld-Giessendam gebruiken we gedemineraliseerd water in combinatie met reinigende borstels op uitschuifbare stelen. Door beperkingen van arbo voorschriften met betrekking tot het gebruik van ladders boven 3 meter, is telescoop bewassing een uitkomst dat overal kan worden toegepast. Door middel van een reinigende borstel op een telescoopstok en het gebruik van gedemineraliseerd water zorgt dat voor een schoon en streep loos eindresultaat.

Het water heeft van zichzelf al een reinigende werking en er hoeft dus geen reinigingsmiddel aan toegevoegd te worden.Na het schoonmaken van het raam is drogen niet meer nodig, het water is zo schoon dat raam het streeploos droogt. Omdat er geen reinigingsmiddel aan toe wordt gevoegd is het een milieuvriendelijk systeem. Telescoop glasbewassing in Hardinxveld-Giessendam is de oplossing voor moeilijk bereikbare plaatsen waar u bijvoorbeeld niet bij komt met een ladder of hoogwerker.

Voordelen Telescoop glasbewassing in Hardinxveld-Giessendam

  • Geen valgevaar
  • Tot 15 meter hoogte werken
  • Geen ladders
  • Inzetbaar op glas, gevelbeplating, kozijnen en zonwerking
  • Zonder raamwissen en streep loos
  • Milieuvriendelijk

 

Over DAS Schoonmaak

DAS Schoonmaak heeft getalenteerde schoonmakers met gevoel voor service en kwaliteit in dienst. Wij zijn ook gespecialiseerd in: gevelreiniging, glasbewassing, vloerenonderhoud en periodiek onderhoud. Schoonmaken is een vak apart, een specialisme waar productkennis en kennis van schoonmaaktechnieken van belang zijn. Tenminste, indien het goed moet gebeuren.

Heeft u interesse of wilt u juist meer informatie in Telescoop glasbewassing in Hardinxveld-Giessendam ? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u persoonlijk verder.

Schoonmaken met passie daar staan wij voor!