Telescoop bewassing Barendrecht

Telescoop bewassing is veilig en snel

De vakmannen van DAS Schoonmaak in Barendrecht kunnen zonder het beklimmen van een ladder of het opbouwen van steigers, ramen schoonmaken die zich op grote hoogte bevinden door middel van telescoop bewassing. Hierdoor heeft u dus ook minder hinder van ons bezoek, dan wanneer er een steiger voor uw raam staat. DAS Schoonmaak in Barendrecht heeft inmiddels veel ervaring met het telescoopsysteem, waardoor onze vakmannen uw ramen streeploos schoonmaken. Het is een veilige en snelle manier om ramen te reinigen op grote hoogte.

Wat is telescoop bewassing?

DAS Schoonmaak in Barendrecht maakt tijdens telescoop bewassing gebruik van een lange telescoopstok met een borstel in combinatie met gedemineraliseerd water. Het gedemineraliseerde water is zuiver water, waardoor het vuil volledig wordt opgenomen van de ramen en het kleur- en streeploos opdroogt. Ook op langer termijn blijven uw ramen langer schoon, omdat er geen schoonmaakmiddelen worden gebruikt. Daarnaast is het een 100% milieuvriendelijke manier van reinigen. Telescoop bewassing kan overal toegepast worden, het neemt minder ruimte in dan een hoogwerker en het is een goedkopere manier van reinigen op grote hoogte. Niet alleen de ramen worden gereinigd, maar ook de omlijstingen worden meegenomen tijdens de schoonmaak.

Kies voor telescoop bewassing bij DAS Schoonmaak in Barendrecht

Wat zijn de voordelen van telescoop bewassing bij DAS Schoonmaak in Barendrecht ? Onze vakmannen beschikken over veel kennis en ervaring. Telescoopreiniging is een veilige en snelle manier van het schoonmaken van uw gevel of ramen. Daarnaast is het een flexibele manier, omdat het overal toegepast kan worden en er geen steigers opgebouwd moeten worden. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van schoonmaakmiddelen is het ook nog eens 100% milieuvriendelijk. Kortom, kies nu voor deze effectieve en efficiƫnte reinigingsmethode van DAS Schoonmaak in Barendrecht en neem contact met ons op om uw ramen en gevels weer te laten blinken als nieuw.

Telescoop bewassing [pb-city]

Direct Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)