Reinigen van gevel Hendrik-Ido-Ambacht

Reinigen van gevel

Een gevel heeft te maken met verschillende weersomstandigheden, daarom is het reinigen van uw gevel van belang. Daarvoor bent u bij DAS Schoonmaak in Hendrik-Ido-Ambacht op het goede adres. Onze vakmannen beschikken over vele schoonmaaktechnieken, zodat er voor elke gevel een juiste techniek is. Om de juiste techniek te bepalen is veel kennis nodig. Daarnaast is er de mogelijkheid, om na het schoonmaken de gevel te impregneren, zodat hij beter bestand is tegen invloeden van buitenaf en langer schoon blijft. DAS Schoonmaak in Hendrik-Ido-Ambacht kunt u ervan verzekeren dat onze vakmannen de productkennis en praktijkervaring beschikken, om uw gevel weer te laten blinken.

Verschillende schoonmaakmethoden

Er zijn verschillende methoden die de specialisten van DAS Schoonmaak in Hendrik-Ido-Ambacht bezitten, om het reinigen van uw gevel altijd zorgvuldig uit te kunnen voeren. Voorbeelden van reinigingsvormen die wij in Hendrik-Ido-Ambacht bezitten zijn stoomreiniging, chemische reiniging en zandstralen. Stoomreiniging wordt vooral toegepast wanneer er sprake is van lichte aanslag op uw gevel. Er worden hierbij geen chemische- of straalmiddelen gebruikt en wordt ook wel reinigen onder hoge druk genoemd. Chemische reiniging is een mengsel van water met een of meerdere chemische stoffen. Dit werkt snel, waardoor er een groter oppervlak in korte tijd gereinigd kan worden. Zandstralen is een methode die toegepast kan worden om hardnekkig vuil te verwijderen van uw gevel. Het voordeel van zandstralen is dat het zand minder stof oplevert en het makkelijk op te ruimen is na het reinigen van uw gevel. Voor deze schoonmaakmethoden zijn de juiste materialen nodig, daar hebben onze specialisten in Hendrik-Ido-Ambacht ook alle kennis over.

Neem contact op voor het reinigen van uw gevel

Het reinigen van uw gevel geeft niet alleen een mooie uitstraling, maar zorgt ook voor een betere bescherming. Onze specialisten in Hendrik-Ido-Ambacht adviseren u graag over welke methode het beste bij uw gevel past en beantwoorden graag al uw vragen, neem daarvoor snel contact met ons op.

Reinigen van gevel [pb-city]

Direct Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)