Periodiek onderhoud aan kantoren en trappenhuizen

DAS Schoonmaak voert periodiek onderhoud uit voor onder andere bedrijven, gemeenten en instellingen die op zoek zijn naar een schoonmaakbedrijf dat kwaliteit en service biedt. Wij bieden onze diensten aan in uiteenlopende branches. Deze branches variƫren van kantoren, winkelcentra en trappenhuizen. Op min of meer vaste tijden.

Dat wil zeggen dat u dagelijks, wekelijks of maandelijks op DAS Schoonmaak kunt rekenen. In overleg met u spreken we voor iedere schoon te maken ruimte af, welke schoonmaakwerkzaamheden gedaan worden en hoe vaak dit moet gebeuren.
Door onze kennis van reiniging en het gebruik van professionele schoonmaakproducten, kunnen wij snel en efficiƫnt schoonmaken.

Tevens wordt er regelmatig een kwaliteitscontrole gedaan om er zeker van te zijn dat onze klanten tevreden zijn en blijven.

Heeft u interesse in onze werkzaamheden op dit gebied en wat wij zoal doen tijdens het periodiek onderhoud? Neem dan contact met ons op en bekijk onze referenties voor succesvol afgeronde projecten!