Parkeergarage reinigen Barendrecht

Een schone parkeergarage

DAS Schoonmaak in Barendrecht voert klussen uit zoals het wassen van uw ramen of gevels schoonmaken, maar wij verzorgen ook het reinigen van parkeergarages. Het is belangrijk om een parkeergarage regelmatig te reinigen, om te voorkomen dat het te laat is om de vervuiling te verwijderen. Bezoekers zullen de parkeergarage waarderen, wanneer het er schoon uitziet. Schone vloeren geeft een veilig en fijn gevoel.

Totaal reinigingspakket

Onze specialisten in Barendrecht zijn op de hoogte van de juiste schrobsystemen en de juiste vloerreinigingsmiddelen. Ze passen de juiste technieken toe op de garagevloer. De machines reinigen de garagevloer met warm water, waardoor oliesporen, fijnstof en andere vervuilingen loslaten. Vervolgens wordt het losliggende vuil opgezogen. Door de grote afzuigcapaciteit, hoeven de vloeren maar een korte tijd te drogen. Door de korte droogtijd kan de parkeergarage weer snel gebruikt worden. Naast de rijbanen en parkeervlakken worden ook de kanten, rondom de pilaren en eventueel achter de aanrijdbeveiliging gereinigd. Kortom een totaalpakket voor het reinigen van een parkeergarage heeft u bij DAS Schoonmaak in Barendrecht .

Brede kennis

Bij DAS Schoonmaak in Barendrecht hebben ze een brede kennis op gebied van schoonmaken. Onze specialisten hebben kennis over het wassen van ramen, reinigen van gevels, zonnepanelen of vloeren. Voor het reinigen van een parkeergarage komen deze verschillende specialismen samen om de parkeergarage grondig te reinigen. Na vele vloeren gereinigd te hebben, kunnen wij met die ervaring elke dag een maximaal eindresultaat leveren. Naast onze kennis en ervaring nemen wij ook uw wensen en eisen op. Zo kunnen wij u adviseren over de beste mogelijkheid om de parkeergarage te reinigen. Na de grote reiniging kunt u ons regelmatig terug laten komen voor onderhoudsreinigingen.

Intresse? Wij adviseren u graag

Bij DAS Schoonmaak in Barendrecht gaan wij altijd voor de hoogste kwaliteit van reiniging en kiezen we voor milieuvriendelijke reinigingssystemen. Neem contact met ons op voor advies.

Parkeergarage reinigen [pb-city]

Direct Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)