Graffitiverwijdering Ridderkerk

Graffiti reiniging

Uw gevel ontsierd met lelijke graffiti? Bij DAS Schoonmaak in Ridderkerk zorgen wij voor een vakkundige, snelle graffitiverwijdering. Graffiti verwijderen gaat niet zomaar, daar is kennis voor nodig. Wat voor ondergrond is het? Welke reinigingsproducten mogen hierop toegepast worden? Hoe moeten de reinigingsproducten toegepast worden? Welke verfsoort is er gebruikt? Kortom, er is veel kennis en ervaring nodig om graffiti op de juiste manier te verwijderen. Voor die kennis van graffitiverwijdering kunt u terecht bij DAS Schoonmaak in Ridderkerk .

Vakkundig verwijderen van graffiti

Graffiti op uw woning of bedrijfspand is vaak onwenselijk. Onze gespecialiseerde medewerkers gaan secuur voor u te werk om de graffiti te verwijderen, alsof de graffiti er nooit gezeten heeft. U kunt er bij DAS Schoonmaak in Ridderkerk vanuit gaan, dat de muren niet beschadigd raken, maar wel grondig schoongemaakt worden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om zware aanslag en ander vuil te laten verwijderen, waardoor de muren er weer helemaal als nieuw uit komen te zien. Om te voorkomen dat uw wanden opnieuw bekladderd worden met graffiti, kunt u ervoor kiezen om een anti-graffiti coating aan te laten brengen.

Aangepaste graffitiverwijdering

De manier van graffitiverwijdering is afhankelijk van de soort verf die gebruikt is en welke soort ondergrond het is. Daarnaast zal graffiti die recent is aangebracht, er makkelijker afgaan dan graffiti die al langere tijd op uw muur zit. De specialisten van DAS in Ridderkerk kijken naar welke reiniging nodig is. Recent aangebrachte graffiti kan vaak met speciale schoonmaakmiddelen en water worden verwijderd. Zit de graffiti al een langere tijd op uw muur? Dan heeft uw muur vaak een heftigere reiniging nodig. Bij DAS Schoonmaak in Ridderkerk adviseren wij u graag over de beste graffitiverwijdering.

Neem contact met ons op

Kortom, laat uw graffiti eenvoudig verwijderen door gecertificeerde en ervaren reinigers bij DAS Schoonmaak in Ridderkerk . Neem snel contact met ons op en vraag naar de graffitiverwijdering mogelijkheden!

Graffitiverwijdering [pb-city]

Direct Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)