Glasbewassing Alblasserdam

Uw ramen glashelder

Wilt u uw ramen weer glashelder? Kies dan voor glasbewassing door de ervaren werknemers bij DAS schoon in Zwijndrecht. Wanneer uw bedrijfspand er representatief uit ziet, geeft dat klanten een goede indruk. Glas vormt vaak een visitekaartje voor uw bedrijf. Het is van belang om regelmatig de ramen te laten reinigen door glazenwassers. Zij verwijderen het zichtbare en onzichtbare vuil, waardoor je de levensduur van het vastgoed verlengt.

Optimale glasbewassing

Na jaren ervaring is DAS schoonmaak in Zwijndrecht een vertrouwde naam in glasbewassing Alblasserdam. De glazenwassers wisselen regelmatig kennis uit, zo kan het resultaat verbeterd worden, zijn de klanten tevredener en kunnen wij steeds effectiever en efficiƫnter te werk gaan. Wij vinden het bij DAS schoonmaak in Zwijndrecht erg belangrijk om zowel opdrachtgevers als medewerkers het optimale te bieden. Elk gebouw of woning is anders en vraagt om een andere wasfrequentie, daarom is het belangrijk dat glasbewassing op maat is. Het is van belang om de juiste glasbewassing te kiezen bij uw gebouw of woning, om het zo in topconditie te houden. Kiest u simpelweg voor een reiniging van uw ramen aan de buitenkant of voor een specialistische reiniging, zoals het reinigen en conserveren van kunststof kozijn, aluminium kozijnen, geveldelen, dakgoten en trespabeplating? Heeft u ramen op grote hoogte of moeilijk bereikbare plekken? Bij DAS schoonmaak in Zwijndrecht is geen raam te hoog of niet te bereiken. Onze glazenwassers beschikken namelijk over de juiste materialen, denk aan telescoop bewassing of hoogwerkers, om in elke situatie een grondige glasbewassing uit te kunnen voeren.

Neem contact op voor de juiste glasbewassing

Glazenwassers bij DAS schoonmaak in Zwijndrecht stellen graag samen met u een maatwerkplan op, die specifiek bij uw gebouw en binnen uw wensen past. Is het maatwerkplan voor de juiste glasbewassing samengesteld? Dan gaan wij op een veilige en verantwoorde manier voor u aan de slag! Neem contact met DAS schoonmaak in Zwijndrecht op voor meer informatie en eventuele vragen.

Glasbewassing [pb-city]

Direct Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)