Gevelreiniging Hendrik-Ido-Ambacht

Geschikte gevelreiniging

Gevelreiniging is geen makkelijke klus, maar het is wel noodzakelijk om de gevel regelmatig te reinigen. Daarbij is het belangrijk om de juiste reinigingsmethode te kiezen voor de gevel. Elke methode heeft zijn voor- en nadelen. DAS Schoonmaak in Hendrik-Ido-Ambacht adviseert u graag over welke methode geschikt is voor uw pand of woning.

Gevelreiniging en eventuele renovatie

Bij DAS Schoonmaak in Hendrik-Ido-Ambacht bieden wij u een professionele en kwalitatieve gevelreiniging, om vervuiling te verwijderen. Een gevel kan vervuild zijn door bacteriën, algen, schimmels en mos, die vervuilingen worden beïnvloed door bijvoorbeeld: de ligging van de woning, de nabije beplanting, temperatuur, vochtigheid, wind en verontreiniging. Naast gevelreiniging kunnen wij ook bepaalde onderdelen herstellen of vervangen. Denk aan het vernieuwen van beschadigd voegwerk, om te voorkomen dat er water van buiten naar binnen de woning kan dringen, of kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. De gevel kunt u na de reiniging laten impregneren. Impregneren is het toepassen van een extra beschermlaag, om de optimale uitstraling van uw gevel langere tijd te behouden. Het zorgt er namelijk voor dat vocht geen kans meer maakt en de isolerende werking van je gevel alleen maar ten goede komt. Een vakman bij DAS Schoonmaak in Hendrik-Ido-Ambacht beschikt het juiste materiaal om de gevelreiniging uit te voeren en heeft de kennis om de juiste methode te bepalen.

Professionele gevelreiniging

Het is verstandig om de vakmannen van DAS Schoonmaak in Hendrik-Ido-Ambacht regelmatig uw gevel te laten reinigen, om te voorkomen dat uw gevel aanzienlijk vervuilt. Voor een bedrijf is een nette uitstraling van het pand van belang, omdat de buitenkant van het bedrijfspand voor klanten veel zegt over het bedrijf. Een fris uitziend pand zorgt voor een betere eerste indruk. Dankzij hoogwerkers en telescoop bewassing kunnen wij, bij DAS Schoonmaak in Hendrik-Ido-Ambacht , elke gevelreiniging professioneel uitvoeren. Neem contact met ons op en laat u adviseren over gevelreiniging om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien.

Gevelreiniging [pb-city]

Direct Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)