Gevelreiniging Gorinchem

Gevelreiniging Gorinchem Door weersinvloeden en planten verliest de gevel van uw woning of bedrijfspand de verzorgde uitstraling. Bij gevelreiniging Gorinchem wordt alle vervuiling zoals roet, mos, klimop en graffiti van de gevel verwijderd. Verbeter de uitstraling en levensduur van uw woning door middel van gevel reiniging. Als uw gevel vervuilt is en u geen actie onderneemt kan dit leiden tot schade aan uw woning of bedrijfspand. Het kan er voorzorgen dat vocht wordt doorgelaten en dit zorgt voor schade aan uw pand.

De gevel kan op verschillende manieren worden gereinigd :

Gevel reinigen met stoom

Als uw gevel licht vervuild is dan is dit de beste manier voor u. Er wordt verwarmd water tot wel 100 graden met een hogedrukspuit tegen de gevel aan gespoten. Het verwarmde water en de hogedrukspuit verwijderen zo het vuil van uw geven en geeft uw woning of bedrijfspand weer een mooie uitstraling na de gevelreiniging Gorinchem .

Chemisch reiniging

Als uw gevel vervuilt is met roet of verfresten dat is deze manier het beste voor u. Vooraf wordt er op de gevel een chemisch middel aangebracht, dit middel moet even inwerken. Na de inwerktijd wordt de gevel gereinigd met een hogedrukreiniger of er wordt stoom toegepast om loszittend vuil te verwijderen. Na de gevelreiniging Gorinchem  wordt het water gerecycled.

Zandstralen

Als uw gevel ernstig vervuilt is met bijvoorbeeld graffiti dan is deze manier het beste voor u. Als eerst worden alle ramen en deuren zorgvuldig afgeplakt. Vervolgens wordt een straal met water waarin bijvoorbeeld zand of een ander straalmiddel is gemengd, onder hoge druk tegen de gevel aan gespoten. Let op deze reinigingstechniek is niet geschikt voor alle steensoorten.

Over DAS Schoonmaak

DAS Schoonmaak heeft getalenteerde schoonmakers met gevoel voor service en kwaliteit in dienst. Naast gevelreiniging Gorinchem zijn ook gespecialiseerd in: Telescoop glasbewassing, glasbewassing, vloerenonderhoud en periodiek onderhoud. Schoonmaken is een vak apart, een specialisme waar productkennis en kennis van schoonmaaktechnieken van belang zijn. Tenminste, indien het goed moet gebeuren.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie in gevelreiniging Gorinchem ? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u persoonlijk verder.

Schoonmaken met passie daar staan wij voor!

Direct Contact