Gevel reiniging met hoogwerker

gevel reiniging met hoogwerkerZiet uw woning of pand er niet meer zo verzorgd uit door de steeds wisselende weersomstandigheden of bijvoorbeeld de groei van planten? Voor gevel reiniging met hoogwerker bent u bij DAS Schoonmaak aan het juiste adres. Het schoonmaken van gevels is een vak apart waar bepaalde schoonmaaktechnieken en deskundigheid voor nodig is. Onze schoonmakers met gevoel voor service en kwaliteit zorgen er graag voor dat uw gevel er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet!

Waarom gevel reiniging met hoogwerker?

Een vervuilde gevel door graffiti, roet, klimop, mos of andere schimmels kan ervoor zorgen dat vocht niet meer goed wordt tegengehouden, met als gevolg waterschade aan uw woning of pand. Dit is gemakkelijk te voorkomen door uw gevel eens in de zoveel tijd schoon te laten maken door een professional. Wij van DAS Schoonmaak hebben verschillende schoonmaaktechnieken in huis als het gaat om gevel reiniging met hoogwerker:

  • Stomen: een gevel reinigen door middel van stoom is geschikt voor een licht vervuilde geel. Warm water in combinatie met de hogedrukspuit verwijdert het vuil binnen de kortste keren.
  • Chemisch reinigen: wanneer er bijvoorbeeld roet of verfresten op uw gevel zitten, maken wij gebruik van een chemisch middel. Dit brengen wij aan, waarna het een tijdje moet intrekken. Daarna wordt de gevel afgespoeld met stoom of een hogedrukspuit.
  • Zandstralen: graffiti en andere hardnekkige vervuilingen moeten worden gezandstraald. Het water wordt gemengd met zand of een ander straalmiddel en daarna met een hogedrukspuit tegen de gevel aan gespoten.

DAS Schoonmaak: schoonmaken met passie!

Schoonmaken is onze passie. Dat merkt u ook in onze werkwijze. Wij staan voor kwaliteit, klantgerichtheid, veiligheid en transparantie. Het is belangrijk dat u als klant weet wat wij gaan doen, hoe wij dat gaan doen en wanneer wij dat gaan doen. Als u uw wensen voor gevel reiniging met hoogwerker aan ons kenbaar maakt, zorgen wij voor een praktisch stappenplan die wij aan u doorgeven. Hierdoor weet u precies wat u van ons kunt verwachten voor welke kosten.

Heeft u interesse in onze gevel reiniging met hoogwerker of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Direct Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)