Dak reiniging met hoogwerker

dak reinigen met hoogwerkerZiet uw dak er wat smoezelig uit, maar heeft u zelf niet het materiaal om uw dak schoon te maken? Voor dak reiniging met hoogwerker bent u bij DAS Schoonmaak aan het juiste adres. Het schoonmaken van daken is een vak apart waar bepaalde schoonmaaktechnieken en deskundigheid voor nodig is. Onze schoonmakers met gevoel voor service en kwaliteit zorgen er graag voor dat uw dak binnen de kortste keren weer spik en span is!

Waarom dak reiniging met hoogwerker?

Een schoon dak geeft niet alleen een mooie onderhouden uitstraling, het biedt ook bescherming tegen mossen, schimmels en algen die kunnen ontstaan door de wisselende weersomstandigheden waar Nederland bekend om staat. Als een dak lange tijd niet schoongemaakt wordt, kunnen deze ongewenste schimmels in het dak dringen, waardoor waterdichtheid niet gegarandeerd kan worden. Dak reiniging met hoogwerker is dan de oplossing!

Dit wilt u natuurlijk niet hebben. Echter kan het zonder bepaalde (schoonmaak)materialen een moeilijke taak worden. Zet uw veiligheid voorop en ga niet zelf met een ladder het dak op. Schoonmakers van DAS Schoonmaak zorgen voor uw dak reiniging met hoogwerker op een veilige manier gebeurt. Deze hoogwerker is stabieler dan een ladder en geeft onze schoonmakers de ruimte om het schoonmaakwerk goed en grondig uit te voeren.

DAS Schoonmaak: schoonmaken met passie!

Schoonmaken is onze passie. Dat merkt u ook in onze werkwijze. Wij staan voor kwaliteit, klantgerichtheid, veiligheid en transparantie. Het is belangrijk dat u als klant weet wat wij gaan doen, hoe wij dat gaan doen en wanneer wij dat gaan doen. Als u uw wensen voor dak reiniging met hoogwerker aan ons kenbaar maakt, zorgen wij voor een praktisch stappenplan die wij aan u doorgeven. Hierdoor weet u precies wat u van ons kunt verwachten voor welke kosten.

Heeft u interesse in onze dak reiniging met hoogwerker of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Direct Contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)